Kulturnatt

Snart är det dags för kulturnatt i Uppsala. Jag har spelat i flera år men den här gången blir det inget. Däremot kommer jag att vara hos Uppsala Fotografiska Sällskap och demonstrera mörkrumsarbete på kvällen – titta gärna förbi om du är nyfiken på sånt!

Folkmusikutbudet på kulturnatten verkar lite snålt tycker jag, men 16:00 spelar Olle Gällmo i Anatomiska teatern på Gustavianum. Han är duktig och trevlig så det rekommenderas varmt! På Pipes of Scotland blir det skotsk musik från 21-tiden så dit ska jag nog försöka ta mig och lyssna lite.

Det här inlägget postades i spelafela. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s