Ett mer organiserat liv?

Efter en tid med iPhone har jag bestämt mig för att återgå till papperskalender. Papper är fortfarande brutalt överlägset när man vill hålla ihop anteckningar med kalenderhändelser utan att skriva om saker flera gånger. Jag har försökt med olika kalenderlösningar och aldrig hittat någon som klickat riktigt. Kanske berodde det på att de kalendrar jag använt varit för små? Nu har jag en ganska rejäl filofax (A5) och jag börjar känna mig riktigt hemma i den, trots att den är ganska ny.

Det roliga med A5 är att det blir väldigt lätt att stoppa in egna saker i den – nu kommer äntligen fiolkopplingen! Förut skrev jag om att ha repetition av låtar som ett av mina mål och hur jag gjorde det med en iPhone-app. Numera gör jag det lite mer handgripligt, i min filofax har jag ett låtindex med första takterna ur låtar jag borde kunna. Mycket trevligare att bläddra fram!

Under musikfliken finns även en avdelning för SpelaFela, där jag ska försöka planera inlägg så att det kan bli lite liv i bloggen!

Det här inlägget postades i spelafela. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s