På hugget

Jag känner mig riktigt på hugget när det gäller fiolspel nu – kul! Efter att ha varit duktig och spelat varje dag en tid känner jag mig ganska tillbaka på banan. Jag har experimenterat lite med stråkfattningen också, något som jag säkert kommer att skriva mer om framöver.

I nuläget skulle jag bli ganska förvånad om någon över huvud taget följer den här bloggen, men råkar du hamna här får du gärna lämna en liten kommentar någonstans. Kanske kan det till och med bli en plats för samtal kring fiolspel?

Det här inlägget postades i spelafela. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s