TorsdagsTV

Dagens klipp är fantastiska Martin Hayes och Dennis Cahill. Fattar inte att de inte fått vara med tidigare? Nåja, ruggigt bra är de tillsammans. Jag hade den stora glädjen att se dem i Berwaldhallen november 2010, något jag sent kommer att glömma.

Det här inlägget postades i spelafela. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till TorsdagsTV

  1. Susanne skriver:

    Hej! Jag hittade din blogg eftersom jag själv har domänen spelafela.se och blev nyfiken på vad som fanns på .com :). Kul med en svensk blogg om irländsk musik osv. Mitt fiolspel ligger nere nu pga en handledsskada, men kommer förhoppningsvis att tas upp igen så småningom. Men irländskt spelar jag mest på bouzouki eller concertina (ny för i år på concertina, dock!). Kul att se att det är lite aktiviteter i Stockholm!

  2. pontusadefjord skriver:

    Hej! Vad kul att du hittat hit 😀
    Tråkigt att höra om handleden, hoppas att du kan vara tillbaka på fiolbanan snart. Skönt att veta att det finns åtminstone en person som upptäckt sidan och roligt att du tänkt i liknande banor. Verkar spännande med din farfar och hans musik!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s