Session

I går var jag på session i Stockholm! Det var första gången på väldigt länge, måste vara flera år sedan en regelrätt pubsession. Vi var ganska många (bl a åtta fioler!) men jag tyckte ändå att det var bra flyt i musiken. Kanske med undantag av de få låtar jag tog upp, men det var ju helt och hållet mitt fel…

Kanske berodde flytet på att alla inte spelade hela tiden. Visst blev det några gamla godingar där alla öste på, men ofta var det några som lyssnade – inte sällan var jag en av dem. Låtarna var en bra blandning av klassiker och nyare eller mer okända. Låtar jag kunde, låtar jag inte kunde och låtar jag inte visste att jag kunde. Det är en intressant upplevelse att spela med i en låt man inte har en aning om när man lärde sig den eller spelade den sist, man liksom ser fingrarna röra sig av sig själv, det är bara att åka med.

Sen hade jag dessutom turen att få plats i en bil hem till Uppsala och lära känna lite nytt folk, så nu kanske det dras igång något på hemmaplan…

Det här inlägget postades i spelafela. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s