Måndagscitat

You’ve just gotta play. Play every day.
— Joe Venuti

Det är inte svårare än så! 😉

Det här inlägget postades i spelafela. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Måndagscitat

 1. Susanne skriver:

  Det var ett bra citat!!! Det är så lätt att liksom ”glömma bort” att spela, iallafall för mig som har tusen olika saker för mig hela tiden. Men nu är jag maxat taggat, har ett nytt instrument som jag kan spela på utan hur mycket jag vill utan att få ont i handlederna.

 2. pontusadefjord skriver:

  Själv tänker jag att det är lätt att hamna i ”öva-fällan”, man bara övar men spelar aldrig. Visst är det viktigt med övning men jag tror att man alltid ska försöka spela mer än öva.

  • susisinead skriver:

   För mig är det ganska mycket samma sak faktiskt, jag övar genom att spela låtar. Nu med concertinan har jag väl spelat lite skalor men har blivit bekväm att spela i G mestadels för att jag har spelat en massa låtar i G. Kommer att göra likadant nu när jag ska lära mig spela i D.

  • Susanne skriver:

   Freaking wp.com. Man kan tydligen inte kommentera med namn/e-post via telefonen. Men du känner väl igen min nuna ändå antar jag.. har ändrat användarnamnet nu iaf 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s