Hur blir DITT 2013?

Visst kan det bli lite väl mycket nyårshets när julhelgen börjar passera. Jag är inte så mycket för nyårslöften men det är kul att se tillbaka lite på året som gått och blicka framåt mot det år som kommer. Förväntningar och förhoppningar kan man ju alltid ha och man kan sätta upp mål utan att göra ”löften” av dem.

Just nu är jag sugen på att spela mer kontrabas under 2013. Jag blev nyligen påmind om att basen jag har faktiskt är rätt bra så mellan varven på julborden har det blivit en del plonkande på den. Ett riktigt roligt instrument som är mycket mer mångsidigt än man kan tro!

Den stora fråga är som alltid hur jag ska hitta tid. Jag vill ju inte spela mindre fiol, och jag vill ju fortsätta lära mig spela orgel, och jag skulle ju gärna fota mera, och…

Grått nytt hår!

Det här inlägget postades i spelafela. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s