Så var det dags igen…

…nu har det blivit ett sådant där långt uppehåll igen. Från början var tanken med den här bloggen att det skulle handla om fiolspel, men jag tror att den kommer att få sväva ut och handla om allt möjligt i mitt liv. Visst blir det mycket musik, men även foto och annat mer eller mindre spännande.

Det här inlägget postades i spelafela. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Så var det dags igen…

  1. Susanne skriver:

    Ja, man har ju inte alltid något att säga om musik :). För mig går det långa perioder som jag absolut inte har något att tillägga musikaliskt sett, men det beror ju mycket på mitt jobb också som tar mycket tid och energi. Normala människor kan säkert hålla igång spelet hela tiden. Men hur som helst, en varierad blogg är aldrig fel, jag tycker bäst om såna bloggar faktiskt. Själv har jag däremot tänkt fokusera mer på musik på min svenska blogg, men kommer att fortsätta skriva om annat också då och då. Man är ju människa och gör lite av varje i livet.

  2. pontusadefjord skriver:

    Ja, det är kanske lite roligare att läsa då. Det borde ju åtminstone bli lättare att hålla igång den 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s