Gunnar Lidberg på Katalin

I går hade jag det mycket stora nöjet att lyssna till Gunnar Lidberg Swing Quartet på Katalin. Jag får erkänna att jag inte ens hade hört talas om Gunnar förrän jag såg dem när jag kollade Katalins program för några veckor sedan, men det lät ju intressant så vi gick dit. Och det behövde vi verkligen inte ångra!

Gunnar Lidberg Swing Quartet

Det bjöds på gammal hederlig fiolswing, minst lika svängigt och bra som när jag såg Svend Asmussen där för några år sedan. Alla fyra gubbar spelade otroligt bra och Gunnar bjöd på mycket snygga dubbelgrepp i sina solon.

Den senaste tiden har det ju mest blivit kontrabas, men i dag kunde jag inte hålla mig borta från fiolen. 🙂

Det här inlägget postades i spelafela och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s