När tiden inte riktigt räcker till…

När tiden inte räcker till för alla nördiga intressena man har finns det bara en sak att göra – skaffa ett till!

Under sommaren har jag varit hemifrån ganska mycket, spelat ganska lite, fiskat ganska lite, fotat hyfsat men framför allt nördat in mig på något nytt. Eller nygammalt snarare.

Det handlar om spelet go (en introduktion finns bl a här). Jag nosade lite på det för ganska många år sedan men började aldrig spela på riktigt. Men i juni så var jag med fotoklubben på StorCon (den mycket mindre uppföljaren till UppCon) och då kom jag osökt att tänka på den gamla anime-serien Hikaru no Go. Så blev jag lite sugen på att lära mig ordentligt.

Sedan tidigare hade jag ett litet bräde, med plaststenar (ca 10mm diameter i stället för standardstorleken 22mm), men känslan i de är inget vidare så jag har gjort mig ett eget ”fullstort” och köpt härligt tjocka glasstenar att spela med. Så fort jag spelat lite mer ska jag kasta mig ut och spela över nätet också.

Jag lär återkomma om det och mycket annat, har film som ska framkallas och/eller scannas så snart ska jag bjuda på lite bilder också. Nu åter till barnpassning!

Det här inlägget postades i spelafela och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s