Go

Go är fascinerande. Jag var faktiskt på en turnering i söndags, inte för att spela själv utan för att titta, känna in vibbarna liksom. Det var inspirerande, jag blev väldigt sugen på att komma igång ordentligt med spelandet. Köpte en problembok för nybörjare också.

Annars finns det gott om problem fritt på nätet, jag har flera sådana böcker i min Kindle och ibland låter jag grejerna stå framme i köket så att jag kan ta några problem då och då. Oftast försöker jag lösa problemen utan bräde, men det är lite skönt att faktiskt spela genom olika varianter och verkligen testa på riktigt att man gjort rätt. Det blir lite mer påtagligt och jag gillar ju påtaglighet. 🙂

Go stuff

På bilden syns det stora brädet jag gjorde av en bit bänkskiva från Bauhaus, stavlimmad ek. Det blev riktigt snyggt, ca 4 cm tjockt så det känns väldigt rejält. De mindre brädena är gjorda av lite MDF-rester vi hade i källaren. Inte lika snyggt, men lättare att ta med sig om man vill.

Jag skulle vilja spela lite varje dag men då måste jag spela online och innan jag gör det vill jag spela lite mer på ett riktigt bräde. Ett alternativ skulle kunna vara att spela online och sedan gå igenom partiet på brädet efteråt, för att bättre förstå vad som hände och varför…

Det här inlägget postades i spelafela och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s