Rörigt och roligt

Det händer grejer. Jag har precis sålt objektivet jag trodde att jag alltid skulle behålla, den gamla Leican jag hade tänkt dokumentera resten av mitt liv med ligger också ute på annons. Jag prioriterar om i livet, tyvärr får fiolspelet nog fortsätta stå tillbaka. Men först ska det bli workshop med Liz Carroll i Tobo, 24e maj!

Det här inlägget postades i spelafela. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s