Akustiskt i Tobo

Vilken lördag! Fint väder och massor av musik. Workshopen med Liz Carroll var rolig och intressant, med riktiga djupdykningar. Jag hade knappt rört fiolen på flera veckor men det kändes som att man hittade tillbaka i hjulspåren hyfsat fort.

Sen var det flera konserter, alla helt akustiska. Jätteskönt att lyssna på musik utan elektronik! Väldigt brett program var det och allt var väldigt bra. Kvällen fortsatte med dans och session, inte så länge för våran del. Småbarnsföräldrar som vi är ville vi hem och passa på att sova ut när vi hade barnvakt! 😛

Hur som helst en riktigt lyckad dag och det var otroligt skönt att få spela lite. Går det lite tid utan spel glömmer jag bort hur viktig fiolen är för mig. Nu ska jag klämma på övningssordinen och se om jag kan köra genom några låtar utan att väcka barnen.

Det här inlägget postades i spelafela och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s