Recycled waders

Ända sedan jag först hörde talas om Recycled Waders har jag gillat konceptet. Att skicka gamla vadarbyxor till USA känns förstås inte så vettigt, men det är ju en fantastiskt bra idé! Mina gamla vadarbyxor är nästan åtta år gamla och har blivit lagade på många ställen, men i slutet av förra sommaren orkade jag inte laga mer. De blev liggande för att så småningom (med hjälp av lite annat ”återvunnet”) förvandlas till en fiskeväska.

Det har än så länge inte blivit något fiske i år, men kanske blir det en premiärtur i helgen. Om inte annat kommer det bli lite veckan före midsommar. Då får jag se hur väskan fungerar i praktiken. Den är liten, men rymmer en trave flugaskar och de småverktyg man behöver.

Det här inlägget postades i spelafela och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s