Snart kulturnatt (med mera)

Om en vecka är det dags för kulturnatt i Uppsala! Kanske sista kulturnatten jag står i UFS mörkrum på ett tag, där kommer jag att framkalla folks bortglömda filmrullar. Har du en oframkallad rulle liggande, titta förbi runt 18-tiden och lämna in den för framkallning – helt gratis! Det blir kanske lite demonstration av svartvit kopiering också, om någon är nyfiken på det.

Inget planerat spelande i år, det var ett tag sedan sist. Har ingen koll på programmet, det är inte omöjligt att det pågår något sessionliknande någonstans. Man kan ju alltid ta med fiolen ned på stan så kanske det kan bli!

Musiken får inte så mycket utrymme i vardagen. Spelade faktiskt irländskt på en bostadsrättsföreningsfest förra helgen, det var kul, men annars blir det bara några enstaka låtar lite då och då hemma i köket. Tiden går åt till familj, jobb och studier. Förut hade jag lite musik i min tjänst, men nu har den biten ersatts av annat. Jag kan fortfarande spela en hel del på jobbet, men inte lika mycket som tidigare.

Jag läser teologi på Johannelund, 50% på distans samtidigt som jag jobbar. Än så länge verkar det gå bra. Känns kul och bra på alla sätt och vis, jag blir mer och mer övertygad om att jag gjort rätt val.

I slutet av förra året fick jag vara med och skriva texter till en andaktsbok som Verbum ger ut i samband med bokmässan, så om några veckor bär det av till Göteborg för releasemingel. Man måste ju passa på när man får åka till bokmässan som författare – första och antagligen enda gången!

Det här inlägget postades i spelafela och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s