Mycket som inte hinns med

Innan vi åt middag tog jag ned fiolen från väggen och spelade några låtar. Minns knappt när jag gjorde det sist, var det i september kanske? Märkligt. Studierna rullar på, det gick så bra i början så jag läser en kurs mer än jag hade tänkt den här terminen. Det blir ca 75% studietakt, 100% arbete och familj med två små barn… Det märkliga är väl att man orkar.

I veckan som kommer ska jag tillbaka till kursgården där bilden på dragspelet och fiolen är tagen. Den här gången är det på en tyst retreat, så både fiol och kamera stannar hemma. Ska bli spännande, jag har nog aldrig varit tyst i två dygn förut. Det blir nog svårare att inte nynna på låtar än att inte prata!

Det här inlägget postades i spelafela. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s