Makrofoto (6/53)

Årets första telefonbild! Och ännu en på fisketema faktiskt. Jag har inte bundit några mer flugor, men jag provade att fota lite flugor ordentligt, med stativ och ett gammalt pentaxobjektiv på mellanring (och adapter så att det fungerar på min Fujikamera).

UntitledDet var en ganska snabb lösning, lite folie under flugan för att undvika fula skuggor, en ätpinne av bambu (förstås) att sätta flugan i och ett litet glas med ris där pinnen stoppades ned. Kom inte riktigt så nära som jag ville, men det går ju att beskära. Flugbilderna hittar du här!

Det här inlägget postades i spelafela och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s