Saddleback Leather Classic Briefcase (17/53)

Det är ungefär ett år sedan jag bestämde mig för att börja läsa teologi ”på riktigt”. För att kunna göra det fick jag prioritera om min tid ganska ordentligt, bland annat sålde jag ju mina analoga fotoprylar och har knappt varit in i ett mörkrum sedan dess.

Ungefär samtidigt, lite som en markering att jag började en ny bana, köpte jag en väska som jag länge suktat efter men tyckt att den var lite dyr. En del av pengarna från fotoprylarna fick finansiera en ”Classic Briefcase” från Saddleback Leather. Nu ska jag inte gå igång med någon fanboy-predikan om hur fantastisk den är, bara säga att jag inte ångrat köpet en sekund. Det är några veckor kvar till ettårsdagen, men jag tog en bild av väskan framför Lena kyrka i veckan (med telefonen) och tyckte den fick bli veckans bild.

Saddleback Leather Classic Briefcase (17/53)

Det här inlägget postades i spelafela och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s