Men hur går det med fiolen egentligen?

Inget vidare, kan man säga. Det senaste året har jag inte spelat mycket alls. Och det känns. Ibland saknar jag det (att spela mycket) och när jag väl spelar känns det att jag inte gör det tillräckligt. Det går trögt, man får inte riktigt kontakt med instrumentet. Eller snarare kontakt med låtarna. För det är ju dit man vill, att man inte ens tänker på instrumentet, utan låten är helt i fokus.

Kommer jag hinna spela mer i sommar? Kanske, men jag ska inte förvänta mig det. Risken är att man bara blir besviken då.

Det här inlägget postades i spelafela och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Men hur går det med fiolen egentligen?

  1. Ping: Nya strängar och äntligen lite spel | spela fela

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s