Gitarr på fjället (24/53)

Sedan torsdag förra veckan befinner jag mig på äventyrsläger med konfirmander och ledare. Vi bor på Hållandsgården en bit från Järpen, har undervisning och gör utflykter. Allt inramat av bön och gudstjänst, så det blir ganska uppbyggande för mig själv också. Inte alls dumt!

I fredags (min födelsedag!) gick vi upp till toppen av Ottfjället, 1265 meter över havet. Ganska påfrestande vandring, ungefär en mil fram och tillbaka men 700 meter uppåt. Självklart hade jag spänt fast gitarren på ryggsäcken så att vi kunde sjunga lovsång när vi nått toppen! Här står den vid vindskyddet som låg en bit upp på fjället, precis vid ett vackert vattenfall (som däremot inte syns på bilden).

Gitarr på fjället (24/53)

Det här inlägget postades i spelafela och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s