Bilder och annat ÄR på gång

Jag gör just nu praktik i Torsåkers församling. Jätteroligt, jag kommer att berätta mer om det snart. Men jag bor i vår sommarstuga och där fungerar mobilsurfen halvtaskigt, så från datorn kommer jag inte ut alls. Ska förbereda lite som jag kan lägga ut senare i veckan. Jag har till och med hunnit spela en del fiol!

Det här inlägget postades i spelafela. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s