Äntligen fiol!

Senaste veckan har jag hunnit spela ganska mycket. Åtminstone jämfört med annars. Jag har precis spelat en dryg halvtimme i Torsåkers kyrka, med underbar akustik. Det känns som att fingrarna börjar fungera som de ska nu, härligt. I dag börjar Torsåker bluegrassfestival och jag ska dit – i tjänsten faktiskt, eftersom församlingen är lite engagerad i festivalen.

I morgon är jag där privat ett par timmar också eftersom det blir workshops. Jag har förstås anmält mig till fiolworkshopen, det ska bli spännande. Bluegrass har jag väl lyssnat lite på men inte direkt spelat något alls. Kameran lär följa med också, så det kanske kommer lite bilder därifrån så småningom.

Det här inlägget postades i spelafela och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s