Bluegrass (27/53)

Det kändes som att det måste bli en bild från Bluegrassfestivalen den här veckan. Bilden är inifrån logen, bandet som spelar är The Plough från Australien. De medverkade också i den avslutande gudstjänsten på söndagen och var imponerade av kyrkan. För dem lät det roligt att den nuvarande kyrkan är den ”nya” kyrkan fast den är 250 år gammal…

Bluegrass (27/53)

Det var en väldigt trevlig festival, jag kommer absolut att ta mig dit nästa år igen. Workshopen var bra, även om jag egentligen inte lärde mig så jättemycket. Det var väldigt olika nivå på fiolspelet bland deltagarna, men ledaren gjorde ett mycket bra jobb och det var ju kul att få spela lite tillsammans med andra.

Jam blev det inget av för min del och faktiskt inte så mycket fotat heller. Jag var ju trots allt där i tjänsten så jag fokuserade på att vara en trevlig representant för kyrkan och prata med folk om allt möjligt.

Det här inlägget postades i spelafela och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s