Kulturnatt, snyggt ljus, stor kamera (37/53)

I dag var det kulturnatt. Första kulturnatten på ganska länge som jag inte hade några åtaganden över huvud taget. Jag har sålt Fujin också i väntan på M9, så det fick bli min gamla Pentax K200D med en ännu äldre 28mm-glugg. Funkar, men svårt att vara diskret. Just det objektivet är ganska svårt att fokusera också, helt manuellt med ganska stort skärpdjup även när det är öppet. Men är det bra ljus bländar man ned tillräckligt mycket att man inte behöver fokusera så noga. Som när vi gick längs Svartbäcksgatan vid fyra-halv fem-tiden. Vi gick på skuggsidan, men solen speglades i fönstren på andra sidan och lyste upp människorna. Snyggt som bara den. Knäppte några bilder, den här tycker jag blev rätt OK.

Kulturnatt (37/53)

Ljuset ska jag komma ihåg, det är värt att återvända till.

Det här inlägget postades i spelafela och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s