Bow bugs!!!

Jag öppnade nyss fiollådan för att spela lite och fann att jag drabbats av det jag bara hört läskiga historier om tidigare. Bow bugs! En bra bunt av stråkens tagel var av – uppätet av illasinnade insekter som bosatt sig i fodralet. Fram med dammsugaren och sedan ut med lådan på balkongen där den ska få stå ett tag. Förhoppningsvis flyttar de rackarna ut.

Usch och fy! Som tur är går det fortfarande att spela med stråken. Jag har ingen reserv och i helgen behöver jag fiolen. Snacka om en rejäl påminnelse om att jag behöver spela oftare, om inte annat för att lufta stråken!

Det här inlägget postades i spelafela och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s