Nu är kameran tillbaka!

Kameran har kommit hem efter sin Tysklandsresa. Med ny slutare och senaste mjukvaran, kanske t o m bytt sensor men jag vet inte säkert. Hur som helst funkar den igen och det är ju kul! Ser fram emot att ha den med i morgon, det har känts konstigt att vara utan kamera så länge. Inte ett öre kostade reparationen! Helt underbar service, hela vägen.

I helgen var vi på irländsk pubkväll i Tensta bygdegård. Det kändes väldigt konstigt att vara på en sådan utan att spela själv, men det var trevligt ändå. Blev förstås vansinnigt spelsugen och har hunnit plocka fram fiolen några gånger sedan dess. Det blir inte så mycket i taget och man hinner lagom komma igång tills det är dags att sluta. Lite är bättre än inget!

Annars har det varit en ganska hektisk höst, trots att jag pluggat mindre än jag gjorde förra terminen. Efter jul ska jag bara jobba halvtid, det ska bli rätt skönt. Fullt upp får jag nog ändå, ska ju plugga heltid samtidigt. Men det kommer att gå bra, tror jag.

Även om jag egentligen känt mig ganska säker på och trygg i min kallelse sedan våren 2014 har det ju blivit mer påtagligt efter att jag blev antagen som prästkandidat. Målet har blivit tydligare, siktet är inställt, nu gäller det bara att ta sig fram. Vägen känns lång, väldigt lång ibland. Men det är skönt att ha kyrkans bekräftelse och stöd med sig, det blir något att luta sig mot när det känns motigt.

Det här inlägget postades i spelafela och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s