Jag borde förstås tagit med fiolen

Funderade på att ta med fiolen i dag. Jag skulle först till Johannelund för lektioner i hebreiska, sedan vidare till jobbet och barngrupp. Lite flängigt, så fiolen fick stanna hemma. På tisdagar firas en förmiddagsmässa i Lötenkyrkan, förra läsåret spelade jag flera gånger i den. I dag sjöng vi ett par psalmer som hade blivit jättefina med fiol till. På eftermiddagen hade ett av miniorbarnen med sin fiol, självklart borde jag tagit med min så att vi hade kunnat spela tillsammans.

Lärdom: funderar du på att ta med fiolen, gör det. Som om jag inte egentligen visste det…

Det här inlägget postades i spelafela och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s