Lucia (50/53)

Den här gången fuskar jag! Bilden på luciatåget är faktiskt inte från vecka 50 utan tagen vecka 51… När jag laddade in bilderna från kameran visade det sig att jag inte tagit en enda bild under vecka 50. Men eftersom Lucia var söndagen den veckan så fick det bli så här. Bilden är från när vi hade adventsfika med församlingens 80-plussare. Barnkören kom som luciatåg.

Lucia (50/53)

I söndags hade vi luciagudstjänst, som en familjegudstjänst med luciatåg kan man säga. Fiolen var med på några låtar. Jag predikade också, utifrån legenderna om Lucia sammanvävt med söndagens psaltarpsalm (Ps 146). Det var roligt och kändes bra. Även om det egentligen inte spelar så stor roll måste jag erkänna att det var rätt kul att få predika för en fullsatt kyrka (över 200 pers).

Bilden blev bättre än jag trodde den skulle bli när jag tog den. Mycket bättre än de bilder där jag fokuserade på barnen. Funderade på att beskära den för att bli av med bordet i vänstra hörnet, men jag gillar mannen precis i kanten, som är inramad av dörröppningen. För att inte tala om strålarna från granljuset! 🙂

Det här inlägget postades i spelafela och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s