Ute med felan

Inte min fela den här gången. Jag var på väg till en pub för att dricka lite öl tillsammans med några teologvänner, men tog ett par vändor längs gågatan med kameran först. Så kom hon gående med cellon på ryggen. Musikinstrument väcker alltid mitt intresse, det var bara lyfta kameran och skjuta. Lite panorering fick det bli p g a den långa slutartiden men det gick ju riktigt bra. Gillar att hennes huvud hamnade så perfekt i fönstret. När man tar en sådan här bild hinner man inte riktigt tänka på den typen av detaljer. Det kan ha varit tur helt enkelt, men jag vill gärna inbilla mig att jag gjorde det automatiskt, halvmedvetet.

L1001642

Det här inlägget postades i spelafela och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s