En av kvällens spelmän

Sommaren har gått fort! Ganska lite har blivit gjort. Men man ska ju vara ledig också. Jag har fotat rätt mycket, det har varit kul. I kväll hade Philochoros dans i Stadsträdgården och familjen är borta så jag gick dit. Fiolen ligger på jobbet så kontrabasen fick följa med i stället. Det blev lite spelat och lite fotat. Här är favoriten, en av kvällens spelmän. Snacka om fotogenique. Fler bilder från kvällen finns på Flickr.

L1003891

Varför fiolen ligger på jobbet? Bra fråga, men det finns ett svar. I morgon börjar pastoratets sommarläger och jag har ingen bil för tillfället så det blir tåg till jobbet. Fick ut lite packning i dag så att jag inte behöver ta allt på cykeln i morgon.

Det här inlägget postades i spelafela och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s