Jag fick en massa böcker

Vår kyrkoherde hade städat ut sitt bibliotek och jag fick sju kassar med teologisk litteratur att botanisera bland. Jag sparade ungefär två kassar, resten ska jag lämna vidare till andra som kan vara intresserade. Men två kassar böcker blir en del och vår bokhylla i vardagsrummet är redan ganska välfylld. Jag har en teologiavdelning som jag försöker hålla inom vissa ramar och det är svårt nog i vanliga fall.

Så jag installerade GCstar och började lägga in böcker där. Bara den mest nödvändiga informationen, för att göra det lättjobbat, men också med information om vilken låda boken ligger i för de böcker som inte får stå i bokhyllan.

Nu drar terminen igång också, jag börjar med att åka på retreat söndag-tisdag. Sen blir det full fart med språk, jag fortsätter hebreiskan och börjar med grekiskan. Kul!

Det här inlägget postades i spelafela och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s