Tillbaka?

Jag är nu lite drygt halvvägs i min prästutbildning. I sommar har jag nästan semester på riktigt, utan praktik eller sommarkurser. Jobbar bara lite extra som tjänstebiträde och har gudstjänster ett par helger…

Ganska länge nu har jag både jobbat och pluggat, i ökande takt. Den här våren blev på gränsen till för mycket – men efter sommaren ska jag vara helt tjänstledig, gå ned i tid och ”bara” plugga på heltid. För första gången på länge känner jag att jag har något som kan kallas fritid igen, vilket har gjort att jag de senaste veckorna spelat mer fiol än på väldigt, väldigt länge. Roligt!

Kanske blir det lite liv här igen? Funderar på att börja med en liten recension av det fioletui jag haft snart sex år, det blir i så fall både ris och ros.

Det här inlägget postades i spelafela och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s