Mandolin!

Jag har köpt en mandolin! Den är väldigt rolig att spela låtar på, eftersom den är stämd som fiolen och har ungefär samma storlek hittar fingrarna rätt på en gång. Dessutom har den band så det är inte så kinkigt. Även om jag spelat gitarr en hiskelig massa år har jag mest spelat ackord och kompat så min plektrumteknik för melodispel är ganska usel. Men roligt har jag.

Det har blivit alldeles för lite spelat på sistone och jag har verkligen saknat det. Jag har också blivit lite frustrerad över att tappa så mycket teknik så fort när det blir uppehåll. Spelar jag varje dag någon vecka känns det som att jag kommer igång, men efter några dagars uppehåll är en hel del borta. Då blir det nästan bara frustrerande att försöka spela!

Med mandolinen har jag inga prestationskrav på mig själv, det handlar bara om att ha roligt. Skönt!

Det här inlägget postades i spelafela och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s