Veckouppslag för 2019 (och resten av 2018)

Det bästa med filofax (och liknande) är att man kan byta system när man vill. 🙂

När det började kännas som dags att ordna filer för 2019 funderade jag på en enklare variant av vecka-per-uppslag. Fortfarande med lika stora helgdagar som vardagar och kyrkoårets texter förstås. De två är ju den största anledningen till att jag gör egna blad, även om kul-faktorn inte ska försummas.

Så här blev det, typsnittet heter ”Summer’s Victory Over Spring” och är fritt att använda för icke-kommersiellt bruk, mer info finns här. Jag gillar att de små t:na ser ut som kors!

Jag har köpt en ny skrivare, svartvit laser. Därför kunde jag inte göra söndagarna röda som jag gjort tidigare. I stället blev det en variant med inverterad siffra i en prick. Enkelt och snyggt om jag får säga det själv!

Inte kunde jag hålla mig till nyår heller utan var förstås tvungen att göra resten av 2018 i den här layouten också. Men nog tjatat, fram med filerna! Jag lägger ut två varianter av varje här, en ”p3-variant” där man skriver ut tre personal-blad på ett A4. Där är marginalerna anpassade för min skrivare, så det är möjligt att det blir fel på din!

2018 PDF enkel
2018 PDF p3
2019 PDF enkel
2019 PDF p3

2018 A5
2019 A5

Som vanligt reserverar jag mig för ev fel i filerna, men allt verkar stämma.

Inte nog med det, jag har också gjort en väldigt enkel årsöversikt och en månads-foldout. För månads-foldouten gäller samma sak med marginalerna, de är anpassade för min skrivare och kanske inte blir bra på din. Hör av dig isf så kanske vi kan lösa det!

Det här inlägget postades i spelafela och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Veckouppslag för 2019 (och resten av 2018)

  1. Ping: Web Finds – 1 August 2018 « Travellers Notebook Times

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s