Dag-per-sida och månadsuppslag

Det var ett tag sedan. Men här kommer nya varianter på kalenderblad (för resten av 2019). Dels en ”dag-per-sida”-variant som jag just nu testar och tycker ganska mycket om. Det blir en hel del papper men det är inte alls dumt att ha så mycket yta. På vardagarna skriver jag mitt schema närmast ringarna och använder utrymmet utanför som att-göra-lista. Lördagar och söndagar får samsas på en sida men det är ändå gott om plats tycker jag.

Skärmavbild 2019-04-10 kl. 19.34.37

Självklart delar jag med mig, här är en PDF. Jag har inte brytt mig om att göra någon ”p3-variant”, för jag upptäckte att det blir väldigt mycket enklare (och bättre) att klippa pappret i personal-storlek först och sedan skriva ut.

Skärmavbild 2019-04-10 kl. 19.34.04

Sedan var jag tvungen att göra ordentliga månadsuppslag också. Min foldout med månaderna som listor funkar, men jag tycker om att se veckorna på det här sättet. PDF finns här.

Det här inlägget postades i spelafela och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s