Fiolen med till jobbet

Idag står bön & lovsång på schemat, så då passar det bra att fiolen får följa med till jobbet. Det blir inte riktigt lika många tillfällen för musicerande i tjänsten jag har nu, men de finns där. Så jag försöker ta vara på dem!

Förra helgen hade jag med mig både fiol och gitarr till en gudstjänst i Västerås. Jag åkte buss, det hade nog varit omöjligt med gamla fiollådan, men med nya smidiga Bam var det inga problem. OK, lite problem var det, men inga stora. Det var lite dåligt med utrymme för väskor på bussarna. Tågen är bättre, idag var jag dessutom i god tid och kunde lägga beslag på en lyxig ensamplats med stor hylla precis bredvid.

Eftersom det är onsdag är det frestande att dröja sig kvar och åka till session i Gamla stan, men jag tror inte att det blir så. Har haft ett par väldigt intensiva jobbveckor och känner att jag är ganska trött. Även om en session kan ge energi brukar jag ha svårt att slita mig tidigt och sömnen är ju också viktig. Det blir kanske några låtar hemma i köket efter middagen, med en kopp te.

Detta inlägg publicerades i spelafela. Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar